Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

М'ясо по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

Свинину нарізають кубиками по 4—5 кусків на порцію, солять, по­сипають червоним молотим перцем і обсмажують разом з морквою, на­різаною соломкою.

Цибулю, нарізану дрібними кубиками, пасерують разом з свіжим солодким перцем, нарізаним соломкою, та свіжими помідорами, на­різаними часточками.

М'ясо та овочі з'єднують і продовжують тушкування, а наприкінці заправляють пасерованим борошном, змішаним з сметаною, і доводять до готовності.

Готове гаряче м'ясо подають у тарілці разом з тушкованими ово­чами та гарніром з відвареного рису або відвареної картоплі.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, сіль 4 г, цибуля 24 г, смалець 10 г, перець свіжий солодкий 53 г, помідори свіжі 47 г, морква 19 г, перець червоний молотий солод­кий 0,5 г, борошно 1,0 г, сметана 25 г.

Свіжий солодкий перець та свіжі помідори можна замінити кон­сервованим лечо з розрахунку 68 г на порцію.




Схожі кулінарні рецепти