Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

М'ясо по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

Яловичину нарізають порціонними кусками, відбивають і зма­щують гірчицею. На кожен кусок відбитого м'яса кладуть дрібно нарізану ковбасу, посічені круто зварені яйця, посипають чорним молотим перцем, загортають у вигляді прямокутника і обсмажують. Обсмажене м'ясо заливають сметанним соусом і тушкують до готов­ності.

Готове гаряче м'ясо подають разом з соусом, в якому воно тушку­валося, та з комбінованим гарніром і оформляють гілочкою свіжої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 170 г або свинина (окорок) 130 г, гірчиця столова 1,5 г, ковбаса варена 5 г, яйця 1/2 шт., перець чорний молотий 0,01 г, жир 7 г, сіль 3 г, соус сметанний 75 г, зелень петрушки 2 г.




Схожі кулінарні рецепти