Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо хустське (Закарпатська кухня)

М'ясо хустське (Закарпатська кухня)

З корейки нарізають порціонні куски (по 2 шт. на порцію), відби­вають і солять, посипають чорним молотим перцем і кладуть у моло­ко на 2 години. Потім м'ясо змочують у яйцях, обкачують в тертому твердому сирі, посипають кмином і обсмажують в добре розігрітому жирі з обох боків до утворення на поверхні м'яса світло-золо­тистої кірки.

Булку нарізають скибками по 2 шт. на порцію, змочують в яйцях, обкачують в тертому сирі, посипають кмином і обсмажують з обох боків.

Готове м'ясо укладають на тарілку впереміш з булкою, з боку кладуть смажену картоплю і прикрашають гілкою свіжої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: свини­на 118 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0.02 г, молоко 10 г, яйце 1 шт., сир твердий 40 г, кмин 2 г, жир кулінарний 16 г, булка 48 г, смажена картопля 150 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти