Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо пікантне (Закарпатська кухня)

М'ясо пікантне (Закарпатська кухня)

Яловичу вирізку нарізають круглими кусками, по одному на пор­цію. .злегка відбивають, солять, посипають чорним перцем і обсма­жують на сковороді з обох боків до рум'яного кольору. Потім м'ясо перекладають на лист з високими бортиками.

На середину кожного куска підсмаженого м'яса кладуть смажену цибулю, поливають майонезом, посипають тертим твердим сиром і запікають у духовці протягом 10—15 хвилин при температурі 200° С.

Готове гаряче м'ясо подають з комбінованим гарніром.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 151 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0.02 г, жир 7 г, цибуля 21 г, ма­йонез 15 г, сир твердий 7 г.




Схожі кулінарні рецепти