Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо по-турянськи (Закарпатська кухня)

М'ясо по-турянськи (Закарпатська кухня)

Свинину нарізають кубиками но 20—25 г і обсмажують у смальці до півготовності. Потім у каструлю з м'ясом заливають трохи бульйо­ну, солять за смаком, додають чорний молотий перець і тушкують при слабкому кипінні до готовності. Наприкінці тушкування м'ясо заправляють товченим часником. Готове м'ясо посипають зеленню петрушки і подають з картопляним пюре або з тушкованим рисом.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо 173 г, смалець 7 г, часник 3 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, бульйон 75 г, петрушка 2 г.




Схожі кулінарні рецепти