Головне меню

Популярні рецепти

Лоці-печенє (Закарпатська кухня)

Лоці-печенє (Закарпатська кухня)

З свинини нарізають порціонні куски з ребровими кістками, по одному на порцію. М'ясо злегка відбивають, солять, посипають чорним молотим перцем, натирають розтертим часником і обсма­жують до утворення на поверхні м'яса рум'яної кірочки.

Обчищену цибулю нарізають кружальцями і пасерують в смальці.

Подаючи на стіл, зверху м'яса кладуть пасеровану цибулю і прикрашають зеленню петрушки. Збоку на тарілку кладуть смажену картоплю або комбінований гарнір.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0,05 г, часник 1 г, цибуля 95 г, сма­лець 12 г, зелень петрушки 3 г.