Головне меню

Популярні рецепти

Філе по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

Філе по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

З яловичої вирізки нарізають порціонні куски завтовшки 25—30 мм, легенько відбивають, натирають товченим часником і поси­пають сіллю та чорним перцем. Один бік м'яса панірують в пшенич­ному борошні і смажать на сковороді в добре розігрітому смальці. Обчищену цибулю нарізають кружальцями, солять, посипають чор­ним молотим перцем і залишають на 10 хв. На тарілку кладуть обсмажене м'ясо рум'яною кірочкою догори, на нього кладуть підго­товлену цибулю і поливають гарячим смальцем, що залишився при смаженні м'яса. Збоку на тарілку кладуть гарнір — смажену картоп­лю. оформляють часточками огірків, помідорів та зеленню петруш­ки.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 216 г, часник 2 г, сіль 4 г, перець чорний 0,02 г, борошно 4 г, смалець 15 г, цибуля 48 г, петрушка 4 г.




Схожі кулінарні рецепти