Головне меню

Популярні рецепти

Корейка в яйці (Закарпатська кухня)

Корейка в яйці (Закарпатська кухня)

З свинини (корейка) нарізають порціонні куски без кісток, відби­вають, солять, посипають чорним молотим перцем, обкачують у борошні, змочують у збитому яйці і обсмажують з обох боків в добре розігрітому жирі до утворення на поверхні корейки рум'яної кі­рочки.

Готову гарячу корейку подають з комбінованим гарніром і при­крашають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: свини­на 125 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0,05 г, борошно 5 г, яйце 1/5 шт., жир 8 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти