Головне меню

Популярні рецепти

Вирізка по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Вирізка по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

З яловичої вирізки нарізають порціонні куски, відбивають, солять, посипають чорним молотим перцем, обкачують у борошні і об­смажують з обох боків до утворення рум'яної кірочки.

Моркву, петрушку та селеру нарізають соломкою і пасерують з цибулею, додають відварені сухі, дрібно нарізані гриби, горошок зеле­ний консервований, лимонну кислоту, зелень петрушки, заправляють сметаною і доводять до кипіння.

Подаючи на стіл, на готове гаряче м'ясо кладуть пасеровані овочі, з боку — смажену картоплю.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 162 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,05 г, борошно 3 г, жир 15 г, морква 19 г, петрушка (корінь) 11 г, селера (корінь) 12 г, горошок зелений консервований 15 г, цибуля 24 г, гриби сушені 3 г, лимонна кислота 0,01 г, сметана 10 г, зелень петрушки 2 г, картопля смаже­на 150 г.




Схожі кулінарні рецепти