Головне меню

Популярні рецепти

Соусош телячий (Закарпатська кухня)

Соусош телячий (Закарпатська кухня)

Підготовлену м'якоть телятини нарізають на дрібні кубики і підсмажують в розігрітому смальці разом з цибулею до півготовно­сті. Потім м'ясо посипають пшеничним борошном, додають чорний молотий перець, заливають сметаною, солять і тушкують до готов­ності.

Готовий гарячий соусош посипають зеленню петрушки і подають з кнедлями.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо 180 г, ци­буля 24 г, смалець 12 г, борошно 5 г, перець чорний молотий 0,02 г, сметана 50 г, сіль 2 г, петрушка 2 г, кнедлі 150 г.




Схожі кулінарні рецепти