Головне меню

Популярні рецепти

Телятина натуральна (Закарпатська кухня)

Телятина натуральна (Закарпатська кухня)

Підготовлений великий кусок телячої м'якоті солять, посипають кмином, кладуть у судок, заливають гарячим смальцем, ставлять у гарячу духовку і смажать.

Час від часу м'ясо поливають жиром і власним соком, від чого воно стане блискучим і рум'яним. Якщо сік м'яса випарується, а м'ясо ще не готове, доливають гарячої води.

Готову смажену телятину вибирають з духовки, накривають і ставлять у тепле місце, потім нарізають скибками.

Витрати продуктів для приготування 1 к г те­лятини натуральної: телятина 2400 г, смалець 160 г, сіль 10 г, кмин 2 г.




Схожі кулінарні рецепти