Головне меню

Популярні рецепти

Теляча корейка в яйці (Закарпатська кухня)

Теляча корейка в яйці (Закарпатська кухня)

З телячої корейки нарізають порціонні куски завтовшки близько 5 мм, відбивають, посипають чорним молотим перцем та сіллю, обка­чують з обох боків у борошні, змочують у добре збитих яйцях і смажать з обох боків у смальці, щоб поверхня м'яса стала рум'яною.

Готову корейку подають з комбінованим гарніром і прикра­шають гілочкою свіжої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо теляче 180 г, яйце 1 шт., борошно 5 г, смалець 10 г, сіль 3 г, перець чорний мо­лотий 0,05 г, зелень петрушки 3 г, картопля смажена 100 г, помідори мариновані 20 г, огірки мариновані 20 г, горошок зелений консерво­ваний 10 г.




Схожі кулінарні рецепти