Головне меню

Популярні рецепти

Телятина, тушкована з овочами (Закарпатська кухня)

Телятина, тушкована з овочами (Закарпатська кухня)

Телятину розрубують на невеликі куски разом з кістками, підсма­жують на смальці, солять, посипають червоним молотим перцем. Під­смажене м'ясо перекладають у сотейник, заливають бульйоном і туш­кують до півготовності.

Окремо підсмажують картоплю, моркву, петрушку та цибулю, з'єднують з м'ясом, вливають сметану і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, гарячу телятину посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: телятина 241 г, смалець 12 г, сіль 3 г, червоний молотий перець 0.02 г, картопля 193 г, морква 25 г, петрушка (корінь) 13 г, цибуля 30 г, сметана 30 г.




Схожі кулінарні рецепти