Головне меню

Популярні рецепти

Антрекот закарпатський (Закарпатська кухня)

Антрекот закарпатський (Закарпатська кухня)

З задньої частини яловичини нарізають порціонні куски, по одному на порцію, відбивають, солять, посипають чорним перцем. Один бік м'яса панірують у борошні і обсмажують до півготовності в смальці.

Обчищені й нарізані кубиками цибулю, моркву, петрушку пасе­рують і з'єднують з м'ясом. Потім до м'яса додають консервований зелений горошок, сметану, лимонний сік та спеції і тушкують до го­товності. В кінці тушкування додають ще пасероване борошно, роз­ведене бульйоном.

Готовий антрекот подають з смаженою картоплею або рисом, туш­кованим по-закарпатськи, і прикрашають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 216 г, борошно 4 г, сіль 4 г, перець чорний молотий 0,05 г, смалець 20 г, цибуля 20 г, морква 25 г, петрушка (корінь) 25 г, горошок зелений консервований 23 г, лимонний сік 4 г, сметана 30 г, гарнір 150 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти