Головне меню

Популярні рецепти

Смажениця ясінянська (Закарпатська кухня)

Смажениця ясінянська (Закарпатська кухня)

Підготовлене свиняче м'ясо без кісток нарізають на шматки.

У гарячому смальці трохи підсмажують цибулю і моркву, нарі­зану кружальцями, кладуть шматки м'яса і смажать до півготовності. Потім квашену капусту з'єднують із м'ясом, додають томат-пюре, солять за смаком і тушкують до готовності.

Готову гарячу смаженицю подають з токаном або з іншим гарні­ром.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо 173 г, смалець 10 г, цибуля 24 г, морква 20 г, капуста квашена 169 г, томат- пюре 13 г, або томат-паста 5 г, сіль 2 г, гарнір — 130 г.