Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина по-тячівськи (Закарпатська кухня)

Яловичина по-тячівськи (Закарпатська кухня)

М'якоть яловичини нарізають крупним куском по 1—1,5 кг. Коп­чену грудинку нарізають дрібними кубиками. У сотейнику з добре ро­зігрітим смальцем підрум'янюють нарізану кубиками цибулю, кла­дуть куски яловичини та грудинки, заливають бульйоном, заправ­ляють спеціями і тушкують на малому вогні до готовності. Готову яловичину нарізають скибками.

Готують соус грибний з томатом та сметаною, використовуючи бульйон, в якому тушкувалося м'ясо. Цим соусом заливають скибки тушкованої яловичини і дають прокипіти.

Яловичину та грудинку з соусом подають з відвареним рисом або з кнедлями.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 170 г, грудинка 34 г, смалець 10 г, цибуля 30 г, бульйон кістко­вий 75 г, сіль 4 г, перець чорний молотий 0,05 г, соус грибний з то­матом і сметаною 100 г.




Схожі кулінарні рецепти