Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина тушкована по-угорськи (Закарпатська кухня)

Яловичина тушкована по-угорськи (Закарпатська кухня)

З яловичини нарізають порціонні куски, відбивають, солять, об­качують у борошні і на добре розігрітій сковороді з смальцем об­смажують з обох боків до півготовності.

З свіжого солодкого перцю видаляють серцевину з насінням і нарізають брусочками. Свіжі помідори опускають на кілька хвилин у кип'яток, знімають шкірку і нарізають часточками.

Копчене сало нарізають кубиками, обсмажують до півготовності, додають цибулю, нарізану півкружальцями, червоний молотий со­лодкий перець, нарізані помідори та свіжий перець і тушкують.

Обсмажене м'ясо з'єднують з тушкованими овочами, доливають трохи води, додають кмин і часник, тушкують до готовності.

Готову яловичину подають з картопляним пюре або з комбіно­ваним гарніром і прикрашають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 216 г, борошно 5 г, смалець 10 г, цибуля 50 г, перець червоний моло­тий 4 г, сало копчене 28 г, перець свіжий солодкий 40 г, помідори свіжі 45 г або лечо консервоване 45 г, часник 3 г, кмин 0,2 г, сіль 4 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти