Головне меню

Популярні рецепти

Котлета по-рахівськи (Закарпатська кухня)

Котлета по-рахівськи (Закарпатська кухня)

Підготовлену корейку нарізають порціонними кусками, відби­вають, солять і посипають перцем. Обрізки м'яса пропускають через м'ясорубку разом з дрібно насіченою цибулею і додають дрібно нарі­зані круто зварені яйця.

На відбитий кусок корейки кладуть шар фаршу, м'ясо згортають формою пиріжка, перев'язують ниткою, натирають товченим часни­ком, панірують у пшеничному борошні, змочують в лізоні і смажать в добре розігрітому смальці.

Котлету подають гарячою з комбінованим гарніром. Перед пода­чею котлету поливають розтопленим вершковим маслом.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 130 г, яйце 1/5 шт., свинина для фаршу 32 г, цибуля 6 г, часник 3 г, борош­но 6 г, смалець 10 г, сіль 3 г, перець чорний 0,02 г, масло вершкове 5 г.




Схожі кулінарні рецепти