Головне меню

Популярні рецепти

Котлета по-мукачівськи (Закарпатська кухня)

Котлета по-мукачівськи (Закарпатська кухня)

Свинину та яловичу печінку нарізають кусками, пропускають через м'ясорубку. В приготовлений фарш додають сире яйце, сіль, чорний молотий перець і добре перемішують.

Окремо готують омлет, для чого збивають яйця, солять, додають дрібно натертий твердий сир і смажать.

З підготовленого м'ясного фаршу формують коржі. На середину коржа кладуть згорнутий омлет, корж загортають у вигляді рулетика, обкачують в пшеничному борошні, змочують у збитому яйці, знову панірують і смажать в добре розігрітому жирі.

Готову котлету подають з комбінованим гарніром або з рисом туш­кованим по-закарпатськи і прикрашають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 68 г, печінка яловича 16 г, яйце 2 шт., перець чорний молотий 0,05 г, сіль 2 г, сир твердий 3 г, сіль 0,5 г, жир кулінарний 18 г, борош­но 5 г, зелень петрушки 7 г.




Схожі кулінарні рецепти