Головне меню

Популярні рецепти

Душенина з яловичини (Закарпатська кухня)

Душенина з яловичини (Закарпатська кухня)

Яловичину нарізають невеликими кубиками. Цибулю дрібно нарізають і пасерують на жирі, додають червоний молотий перець і томат-пюре. В пасеровану цибулю кладуть нарізане м'ясо, солять, тро­хи обсмажують, додають нарізаний свіжий солодкий перець, доли­вають води й тушкують до готовності.

Душенину подають гарячою з свіжими дрібними галушками або торгонею і посипають дрібно нарізаною зеленню. Галушки готують як описано в страві «Душенина з овочами та галушками».

Витрати продуктів на одну порцію: яловичи­на 216 г, жир 20 г, цибуля 36 г, перець червоний молотий солод­кий 0,6 г, томат-пюре 25 г, перець солодкий свіжий 9 г, вода 120 г, сіль 2 г.




Схожі кулінарні рецепти