Головне меню

Популярні рецепти

Баранина натуральна (Закарпатська кухня)

Баранина натуральна (Закарпатська кухня)

Великий кусок баранячого м'яса солять, кладуть у судок, зали­вають гарячим смальцем, підливають трохи кип'ятку, додають роз­тертий часник і кладуть у гарячу духовку. Запікають у духовці при середній температурі, час від часу поливаючи гарячим жиром і м'ясним соком до утворення на поверхні м'яса рум'яної кірочки.

Смажене м'ясо виймають з духовки, накривають і ставлять у тепле місце на 10—15 хвилин. Потім готове м'ясо нарізають тон­кими скибками і поливають соком, в якому воно смажилося.

Витрати продуктів для приготування 1 кг баранини натуральної: баранина 2200 г, смалець 150 г, сіль 10 г, часник 4 г.




Схожі кулінарні рецепти