Головне меню

Популярні рецепти

Баранина, тушкована з грибами (Закарпатська кухня)

Баранина, тушкована з грибами (Закарпатська кухня)

Баранину розрізають разом з кістками на невеликі куски по 2—3 кусочки на порцію, солять, обсмажують на добре розігрітому смальці і наприкінці смаження додають томат-пюре. Після цього до­дають пасеровану цибулю, варені січені гриби, трохи води й туш­кують. За 10—15 хвилин до готовності додають пасероване борош­но, розведене охолодженим бульйоном, заправляють чорним перцем, лавровим листом та розтертим часником.

Готову гарячу баранину подають з картопляним пюре й поли­вають підливою, в якій вона тушкувалась.

Витрати продуктів на одну порцію: барани­на 144 г, жир 12 г, томат-пюре 15 г, цибуля 30 г, гриби сушені 5 г, борошно 3 г, чорний молотий перець 0,02 г, лавровий лист 0,01 г, час­ник 1 г.




Схожі кулінарні рецепти