Головне меню

Популярні рецепти

Печеня по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Печеня по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Дрібну картоплю смажать у смальці цілою або нарізаною часточка­ми і перекладають в горщечок. Підготовлену яловичу вирізку нарі­зають. обсмажують і кладуть в горщечок на картоплю. Потім в горще­чок кладуть відварені й дрібно нарізані гриби, пасеровану в томаті-пюре цибулю і дрібно нарізану зелень петрушки, солять, посипають чорним молотим перцем, заливають печеню сметаною та грибним відваром.

Горщечок прикривають, кладуть у духовку і тушкують до готов­ності.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 162 г, сіль 2 г, смалець 8 г, картопля 145 г, гриби сушені 8 г, цибуля 36 г, жир 12 г, томат-пюре 15 г, сметана 30 г, грибний відвар 100 г, перець чорний молотий 0,05 г, зелень петрушки 8 г.




Схожі кулінарні рецепти