Головне меню

Популярні рецепти

Печеня по-домашньому (Закарпатська кухня)

Печеня по-домашньому (Закарпатська кухня)

Яловичину або свинину нарізають невеликими кубиками по 2—3 кусочки на порцію, солять, посипають чорним перцем і обсмажують, додаючи томат-пюре. Потім підливають трохи гарячої води і туш­кують до півготовності.

Картоплю нарізають крупними кубиками, солять і обсмажують до півготовності. Обчищену моркву нарізають невеликими кубика­ми і обсмажують окремо майже до готовності.

М'ясо, картоплю, моркву з'єднують, додають сиру, дрібно нарі­зану цибулю, доливають гарячої води і тушкують. Наприкінці тушку­вання печеню з яловичини або свинини заправляють чорним молотим перцем, лавровим листом і розтертим часником.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 162 г або свинина 129 г, жир 15 г, томат-пюре 15 г, картопля 240 г, ци­буля 18 г, морква 25 г, сіль 3 г, чорний молотий перець 0,03 г, лавровий лист 0,01 г, часник 2 г.




Схожі кулінарні рецепти