Головне меню

Популярні рецепти

Печеня з баранини (Закарпатська кухня)

Печеня з баранини (Закарпатська кухня)

З обмитої баранини видаляють кісточки і нарізають брусочками. У пасеровану до півготовності цибулю додають червоний молотий солодкий перець, кладуть баранину, солять і трохи обсмажують.

Потім додають нарізаний свіжий солодкий перець, томат-пюре та лавровий лист, ще трохи смажать, заливають водою і тушкують до півготовності.

В тушковане м'ясо кладуть попередньо обсмажену картоплю, нарі­зану часточками, і тушкують до готовності, слідкуючи, щоб картопля не розварилася.

Готову печеню заправляють тертим часником і посипають наріза­ною зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: барани­на 200 г, смалець 20 г, цибуля 60 г, перець червоний молотий 1 г, пе­рець свіжий солодкий 9 г, томат-пюре 20 г, сіль 4 г, картопля 253 г, часник 3 г, лавровий лист 0,02 г, петрушка 3 г.




Схожі кулінарні рецепти