Головне меню

Популярні рецепти

Закарпатський делікатес (Закарпатська кухня)

Закарпатський делікатес (Закарпатська кухня)

Зварену у шкірці картоплю обчищають, нарізають кружальцями і кладуть на змащену смальцем сковороду.

Кусок свинини злегка відбивають, солять, посипають чорним мо­лотим перцем та розтертим часником і кладуть у сковороду на кар­топлю. М'ясо прикривають нарізаною кружальцями цибулею, зали­вають майонезом, зверху посипають кмином, тертим твердим сиром і запікають у духовці до готовності, слідкуючи, щоб м'ясо добре просмажилось, а сир зверху став рум'яним.

Подаючи гарячий делікатес, посипають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: свини­на 173 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0,05 г, картопля 158 г, час­ник 1 г, цибуля 36 г, смалець 8 г, майонез 20 г, сир твердий 11 г, кмин 0,3 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти