Головне меню

Популярні рецепти

Мачанка тересвянська (Закарпатська кухня)

Мачанка тересвянська (Закарпатська кухня)

Підготовлену м'якоть свинини нарізають на дрібні кубики і об­смажують до півготовності.

Борошно пасерують до жовтуватого кольору. Цибулю підсма­жують у гарячому смальці до рум'яного кольору, додають червоний молотий солодкий перець, швидко помішують, з'єднують з пасерова­ним борошном, заправляють сметаною і доводять до кипіння. Приго­товленим соусом заливають підсмажене м'ясо, солять і доводять до готовності.

Готову гарячу мачанку подають з токаном або іншим гарніром.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо 173 г, смалець 10 г, цибуля 24 г, перець червоний молотий солодкий 1 г, борошно 4 г, сметана 50 г, сіль 2 г, гарнір 150 г.




Схожі кулінарні рецепти