123************* Гуляш домашній (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш домашній (Закарпатська кухня)

Гуляш домашній (Закарпатська кухня)

Яловичину або свинину нарізають кубиками по 25—30 г, солять, обсмажують на смальці до півготовності, посипають червоним моло­тим солодким перцем, швидко розмішують і відразу заливають гаря­чим бульйоном або окропом, додають томат-пюре і тушкують під кришкою близько однієї години, майже до готовності. Потім додають пасеровану цибулю, сіль, лавровий лист, чорний молотий перець і тушкують на малому вогні ще 15—20 хвилин. Наприкінці тушку­вання гуляш заправляють розтертим часником.

Готовий гарячий гуляш з підливою подають із смаженою або варе­ною картоплею, або торгонею.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 162 г або свинина 129 г, сіль 3 г, смалець 12 г, перець молотий солод­кий червоний 2 г, бульйон або вода 100 г, томат-пюре 15 г, цибуля 24 г, чорний молотий перець 0,02 г, лавровий лист 0,01 г, часник 0,8 г.




Схожі кулінарні рецепти