Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш по-берегівськи (Закарпатська кухня)

Гуляш по-берегівськи (Закарпатська кухня)

Свинину або яловичину нарізають кубиками. Обчищену, дрібно нарізану цибулю пасерують в жирі до золотистого кольору, з'єд­нують з нарізаним м'ясом, солять, додають червоний молотий пе­рець і трохи обсмажують на малому вогні, потім заливають буль­йоном і тушкують до півготовності. До тушкованого м'яса до­дають обчищену й нарізану кубиками картоплю, кмин, лавровий лист, нарізані свіжий солодкий перець та помідори або консервоване лечо і знову тушкують. В кінці заправляють тертим часником та дрібно нарізаною зеленню петрушки.

До гуляшу подають свіжі чіпетки.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 176 г або яловичина 216 г, цибуля 67 г, картопля 210 г, смалець 12 г, перець червоний молотий солодкий 2 г, перець свіжий солодкий 34 г, по­мідори свіжі 38 г або лечо консервоване 40 г, сіль 3 г, лавровий лист 0,02 г, часник 3 г, кмин 1 г, зелень петрушки 5 г.




Схожі кулінарні рецепти