Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш сейкельський (Закарпатська кухня)

Гуляш сейкельський (Закарпатська кухня)

З свинини нарізають м'ясо кубиками по 4—5 кусків на порцію. Цибулю смажать в смальці до півготовності, додають червоний молотий перець, з'єднують з нарізаними кусками м'яса і смажать до півготовності. Потім додають томат-шоре, тушковану квашену ка­пусту, розтертий кмин і тушкують до готовності.

В сметану додають борошно, добре розмішують, заливають готове м'ясо з капустою, заправляють дрібно нарізаним часником і помішую­чи, доводять до готовності.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, капуста квашена 272 г, томат-пюре 10 г, борошно 4 г, цибуля 18 г, сметана 30 г, сіль 3 г, смалець 15 г, перець червоний молотий 0,5 г, кмин 0,5 г, часник 3 г.




Схожі кулінарні рецепти