Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо по-мисливськи (Закарпатська кухня)

М'ясо по-мисливськи (Закарпатська кухня)

Свинину нарізають порціонними кусками і відбивають. Сало коп­чене нарізають соломкою і смажать у каструлі, додаючи трохи смальцю. Коли сало підсмажиться, в каструлю кладуть куски м'яса і обсмажують з обох боків до готовності.

Нарізані кружальцями цибулю та моркву з'єднують з м'ясом, додають відварені нарізані гриби та лимонну кислоту і дають прокипіти.

Борошно розводять сметаною, розмішують, з'єднують з м'ясом, овочами та грибами і тушкують до готовності. В кінці тушкування солять, додають дрібно нарізану зелень петрушки та чорний молотий перець.

Готове м'ясо подають гарячим разом з тушкованими овочами й соусом. Окремо подають рис, тушкований по-закарпатськи, укладе­ний кульками.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 176 г, сало копчене 12 г, смалець 10 г, морква 22 г, цибуля 24 г, гриби сушені 5 г, сметана 50 г, борошно 5 г, лимонна кислота 0,3 г, сіль 4 г, перець чорний молотий 0,05 г, зелень петрушки або кропу 4 г.




Схожі кулінарні рецепти