Головне меню

Популярні рецепти

Поприкаш із зайця (Закарпатська кухня)

Поприкаш із зайця (Закарпатська кухня)

Зайця добре вимивають, нарізають кусками і кладуть у холодну во­ду на 2—3 години.

У каструлі на розігрітому смальці підрум'янюють нарізану пів-кружальцями цибулю і посічений часник, додають червоний моло­тий солодкий перець та гіркий стручковий перець. Потім кладуть нарізане м'ясо зайця, солять і тушкують. Коли сік випарується, доливають трохи гарячої води і тушкують м'ясо до готовності.

У сметані добре розколочують борошно, заливають м'ясо і до­водять до кипіння.

Готовий поприкаш подають з відвареною картоплею.

Витрати продуктів на одну порцію: заяче м'ясо 140 г, смалець 17 г, цибуля 14 г, перець червоний молотий 2 г, пе­рець стручковий червоний гіркий 1 г, сметана 42 г, борошно 5 г, сіль 3 г, часник 2 г.




Схожі кулінарні рецепти