Головне меню

Популярні рецепти

Битки з печінки (Закарпатська кухня)

Битки з печінки (Закарпатська кухня)

Печінку яловичу або свинячу обмивають, очищають від плівок, видаляють жовчні протоки і нарізають кусками. Потім пропускають через м'ясорубку з крупною решіткою, додають сало, нарізане дрібними кубиками, потерту черству булку, сирі яйця, сіль, перець чорний молотий і добре вимішують.

З одержаної маси роблять кульки, надають їм круглої плоскої форми битків, укладають в розігріту сковороду з жиром, обсмажують, потім доводять до готовності в духовці і поливають вершковим маслом.

Битки подають з комбінованим гарніром або картопляним пюре.

Витрати продуктів на одну порцію: печінка 98 г, сало шпик 21 г, яйця 1/4 шт., булка 15 г, перець чорний молотий 0,02 г, сіль 3 г, жир 5 г, масло вершкове 10 г.




Схожі кулінарні рецепти