Головне меню

Популярні рецепти

Рубець смажений (Закарпатська кухня)

Рубець смажений (Закарпатська кухня)

Оброблений і добре промитий рубець заливають холодною водою, солять і варять протягом 4—5 годин. За 30 хвилин до закінчення ва­ріння додають нарізані моркву і петрушку та лавровий лист.

Охолоджений рубець нарізають брусочками, солять, посипають чорним молотим перцем, обкачують у борошні, змочують у збитих яйцях, панірують і смажать у фритюрі.

Готові рубці подають з картопляним пюре або з комбінованим гарніром.

Витрати продуктів на одну порцію: рубці 143 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, морква 6 г, петрушка (корінь) 4 г, лавровий лист 0,01 г, борошно 5 г, яйця 1/2 шт., сухарі 10 г, жир 15 г.




Схожі кулінарні рецепти