Головне меню

Популярні рецепти

Серце тушковане (Закарпатська кухня)

Серце тушковане (Закарпатська кухня)

Обчищене від плівок та жиру яловиче серце вимочують у холод­ній воді протягом 2—3 годин, промивають, заливають киплячою водою, варять на малому вогні 3—4 години. Потім охолоджують, нарізають впоперек на невеликі тонкі скибки, кладуть у сотейник або каструлю, заливають гарячим червоним соусом і сметаною, додають обчищені та нарізані картоплю, моркву, петрушку і цибулю, перець чорний горошком, сіль, лавровий лист і тушкують до готовності.

Витрати продуктів на одну порцію: серце 192 г, соус червоний 100 г, сметана 40 г, картопля 200 г, морква 20 г, петруш­ка 15 г, цибуля 24 г, перець чорний горошком 0,02 г, сіль 3 г, лавровий лист 0,01 г, жир 10 г.




Схожі кулінарні рецепти