Головне меню

Популярні рецепти

Легені, тушковані з цибулею (Закарпатська кухня)

Легені, тушковані з цибулею (Закарпатська кухня)

Легені кладуть у гарячу воду і варять на малому вогні 1,5—2 го­дини. Потім нарізають кубиками, посипають сіллю та перцем, об­смажують на вершковому маслі, кладуть у каструлю, змішують з пасе­рованим борошном, розведеним бульйоном, дрібно нарізаною підсма­женою цибулею, заливають бульйоном, додають пасерований томат-пюре, лавровий лист і тушкують 10—15 хвилин під закритою кришкою.

Готові легені подають з відвареною або смаженою картоплею.

Витрати продуктів на одну порцію: легені 167 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, масло вершкове 10 г, борош­но 5 г, цибуля 24 г, томат-пюре 15 г, бульйон 100 г, жир 8 г, лавро­вий лист 0,01 г.




Схожі кулінарні рецепти