Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш з субпродуктів (Закарпатська кухня)

Гуляш з субпродуктів (Закарпатська кухня)

Субпродукти (серце, легені) варять майже до готовності, після чого нарізають кусочками по 20—30 г і обсмажують. Обсмажені суб­продукти заливають готовим червоним соусом, додають сіль, чорний перець горошком та лавровий лист і в закритому посуді, при слабому кипінні тушкують 15—20 хвилин до готовності. Перед закінченням тушкування додають розтертий часник. Подають гуляш гарячим, по­сипають дрібно нарізаною зеленню цибулі або кропу.

Подають з відвареною або смаженою картоплею, тушкованими ово­чами, розсипчастим рисом або макаронами.

Витрати продуктів на одну порцію: серце 147 г або легені 125 г, жир 7 г, соус червоний 125 г, сіль 3 г, перець чорний 0,05 г, лавровий лист 0,02 г, часник 1 г, зелень петрушки або кріп 3 г.




Схожі кулінарні рецепти