Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаса з печінки (Закарпатська кухня)

Ковбаса з печінки (Закарпатська кухня)

Печінку варять 20 хвилин без солі. Потім охолоджують, нарі­зають кусками, додають нарізане кусками сало-шпик і пропускають через м'ясорубку.

До одержаного фаршу додають нарізане невеликими кубиками копчене сало, чорний молотий перець, розтертий з цибулею й сіллю часник, все добре змішують і через ковбасний шприц наповняють підготовлені кишки.

Витрати продуктів для приготування 1 кг ковбаси: печінка 1000 г, сало-шпик 200 г, перець чорний моло­тий 0,5 г, сало копчене 100 г, сіль 5 г, цибуля 36 г, часник 5 г, кишки 0,7–1 м.




Схожі кулінарні рецепти