123************* Капуста з начинкою із м'яса і пшона
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Капуста з начинкою із м'яса і пшона

Капуста з начинкою із м'яса і пшона

М'ясо нарізують дрібними кусочками і пропускають через м'ясорубку разом з посіченою злегка підсмаженою цибулею, змішують з розсипчастою пшоняною кашею і заправляють сіллю і перцем.

Обчищені і промиті тверді головки капусти середньої величини розрізують вздовж качана на 4 частини, варять 5—6 хв. в підсоленій воді, відкидають на Друшляк, а потім кладуть між листками підготовлену масу. Після цього листки Добре стискують, кладуть у сотейник, дно якого викладають кусочками сала, зали­вають бульйоном і тушкують до напівготовності. Потім заливають сметанно-томатною підливою і тушкують до готовності. При подачі на стіл ка­пусту поливають підливою і посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять бульйоном, кладуть сметану, трохи підсмажений томат і лав­ровий лист, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 800 г капусти — 400 г м'яса, по 80 г пшона і ріпчастої цибулі, по 40 г сала і томату-пюре, по 100 г вершкового масла й сметани, 20 г пшеничного борошна.




Схожі кулінарні рецепти