Головне меню

Популярні рецепти

Тушкована квашена капуста з грибами

Тушкована квашена капуста з грибами

Сушені гриби промивають, варять до готовності і нарізують солом­кою. Віджату квашену капусту заливають грибним відваром і тушкують. Коли капуста стане м'якою, додають нарізану, злегка підсмажену разом з посіченими грибами цибулю, злегка підсмажене борошно, перець і сметану, все добре змішують і продовжують тушкувати 8—10 хв.

На 1 кг квашеної капусти — 2 ст. ложки жиру, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 30 г сушених грибів, 1 цибулину, 3 горошини гіркого перцю, 1/2 склянки сметани, 1/2 склянки грибного відвару.




Схожі кулінарні рецепти