Головне меню

Популярні рецепти

Капуста запечена
Капуста запечена

Капусту шаткують і тушкують до готовності. Потім додають сметану, смажену цибулю, мелений перець, сіль, підсмажене борошно і добре перемішують. Приготовлену масу викладають у сотейник або кастру­лю, посипають меленими сухарями, збризкують жиром і ставлять в ду­ховку запікатись.

При подачі на стіл капусту поливають розігрітим вершковим маслом.

На 1 кг свіжої білоголової капусти — 1/2 склянки сметани, 1 ст. ложку жиру, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 цибулину, 3 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла для поливання при подачі на стіл.




Схожі кулінарні рецепти