123************* Капуста, запечена з рисом і грибами
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Капуста, запечена з рисом і грибами
Капуста, запечена з рисом і грибами

Нарізану кубиками капусту тушкують з частиною молока до готов­ності. Припущений з рештою молока, змішаного з грибним відваром. Рис заправляють січеною підсмаженою цибулею, підсмаженими грибами, зеленню петрушки і сіллю.

У сотейник або каструлю, змащену жиром, кладуть тушковану капусту, зверху — заправлений рис, зверху рису — другий шар капусти і так укладають кілька шарів, щоб верхній шар був з капусти. Потім змащують сирими яйцями, посипають сухарями і ставлять в духовку запікатись.

Готову капусту нарізують порціонними кусками і при подачі поли­вають сметаною.

На 1 кг білоголової свіжої капусти — 21/2 ст. ложки жиру, 2 склянки молока, 3/4 склянки рису, 50 г сушених грибів, 1/2 склянки сметани, 2 яйця, 11/2 цибулини, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки, 1 ст. ложку сухарів.




Схожі кулінарні рецепти