123************* Січеники з цвітної капусти
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з цвітної капусти
Січеники з цвітної капусти

Обчищену цвітну капусту нарізують невеликими кусочками і туш­кують з молоком до готовності. Тушковану капусту пропускають через м'ясорубку з густою решіткою, додають підсушені манні кру­пи, перемішують і тушкують до повної готовності крупів. Приготов­лену масу охолоджують, заправляють сирими яйцями і сіллю, ділять на порції, обкачують у сухарях, надають форми котлет і обсмажують.

На 1 кг цвітної капусти — 11/2 ст. ложки вершкового масла, 5 ст. ложок манних крупів, 1 склянку молока, 3 ст. ложки мелених сухарів, 1 яйце.




Схожі кулінарні рецепти