Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з моркви
Бабка з моркви

Обчищену моркву натирають на тертку, злегка підсмажують на маслі разом з сухарями, додають сметану, розтерті з цукром жовтки, 3/4 по­трібного за нормою розігрітого масла, борошно, сіль, все разом змішу­ють. Приготовлену масу змішують із збитими білками, кладуть у сотей­ник або каструлю, змащують маслом і ставлять в духовку на 1 год. запікатись.

Готову бабку нарізують порціонними кусками і при подачі на стіл поливають молочною підливою.

Приготування підливи. Сирі яйця розтирають з цукром і злегка заварюють молоком.

На 1 кг моркви — 3 яйця, 1 склянку пшенич­них сухарів, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 1/2 склянки свіжої сметани, 3 ст. ложки вершко­вого масла, 1 ст. ложку цукру, 1 чайну ложку солі.

Для підливи — 0,5 л молока, 2 ст. лож­ки цукру, 1 яйце.




Схожі кулінарні рецепти