Головне меню

Популярні рецепти

Пінник з моркви

Пінник з моркви

Обчищену моркву дрібно шаткують і тушкують до готовності, додаючи частину молока і масла. Стушковану моркву змішують з розмоченими в теплому молоці сухарями.

Одержану масу пропускають через м'ясорубку з густою решіткою, заправляють розтертими з цукром жовтками, сіллю, збитими білками, викладають у змащений маслом сотейник або глибоку сковорідку і за­пікають.

До пінника, нарізаного порціонними кусками, подають сметану в окремому посуді.

На 1 кг моркви — 4 яйця, 1 склянку молока, 1 склянку мелених сухарів, 11/2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку цукру, 3/4 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти