Головне меню

Популярні рецепти

Помідори з начинкою із м'яса і пшоняної каші
Помідори з начинкою із м'яса і пшоняної каші

Приготовлені помідори наповняють начинкою з м'яса і пшоняної каші, кладуть у сотейник або каструлю, посипають сухарями і ставлять на 15—20 хв. в духовку.

Приготування начинки. Промите м'ясо нарізують кубиками, кладуть у каструлю і тушкують до готовності. Стушковане м'ясо пропускають через м'ясорубку, змішують з розсипчастою пшоня­ною кашею і заправляють січеною смаженою цибулею, меленим перцем і сіллю. При подачі на стіл помідори поливають підливою і посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Борошно підсмажують, роз­водять бульйоном, додають сметану, підсмажений томат і лавровий лист, добре розмішують, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 1 кг помідорів — 1/2 склянки пшона, 200 г м'яса, 1 ст. ложку сухарів, 2 цибу­лини, 11/2 ст. ложки жиру, 5 горошин гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зе­лені петрушки

Для підливи — 2 склянки бульйону, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 1/2 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре.




Схожі кулінарні рецепти