Головне меню

Популярні рецепти

Помідори з начинкою із квасолі
Помідори з начинкою із квасолі

Підготовлені помідори наповняють начинкою, укладають у сотей­ник, посипають сухарями, збризкують жиром і ставлять в духовку на 10—15 хв.

Приготування начинки. Квасолю попередньо розмочують, а по­тім варять до готовності і відціджують. Зварену квасолю пропускають через м'я­сорубку, заправляють січеною смаженою цибулею, цукром, меленим перцем і сіллю.

При подачі на стіл помідори поливають підливою і посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Цибулю, моркву і петрушку шаткують і злегка обсмажують, додають томат-пюре і підсмажують ще 10—15 хв., потім кла­дуть підсмажене борошно, все змішують, розводять бульйоном, варять 40—50 хв., протирають крізь сито, дово­дять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

На 1 кг помідорів3/4 склянки квасолі, 11/2 ст. ложки жиру, 1 ст. ложку суха­рів, 2 яйця, 1 цибулину, 1 ст. ложку цукру, 4 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки.

Для підливи — 11/2 склянки бульйону, 1/2 ст. ложки пшеничного борошна, 1/2 ст. ложки жиру, по 1/2 цибулини, морквини, кореня петрушки, і склянку томату-пюре, 1/2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти