Головне меню

Популярні рецепти

Помідори з начинкою із зеленого горошку
Помідори з начинкою із зеленого горошку

Підготовлені помідори наповняють начинкою і став­лять на 10—15 хв. в духовку.

Приготування начинки. Зелений горошок варять у під­соленій воді до готовності і відціджують. Зварений горошок перекладають У каструлю і заправляють підсмаженим борошном, розведеним гарячим молоком, цукром та сіллю.

Готові помідори при подачі поливають розігрітим вершковим маслом і посипають зеленню петрушки.

На 1 кг помідорів — 1/2 склянки зеленого горошку, 21/2 ст. ложки вершкового масла, по 1 ст. ложці цукру і пшеничного борошна, 3 ст. ложки молока, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти