Головне меню

Популярні рецепти

Помідори, смажені і запечені в сметанній підливі
Помідори, смажені і запечені в сметанній підливі

Відбирають тверді помідори, миють їх, нарізують кружальцями завтовшки 1 см, посипають сіллю, меленим перцем, обкачують у борош­ні і обсмажують.

Обсмажені помідори кладуть у сотейник або глибоку сковорідку, змащену жиром, заливають сметанною підливою або сметаною, посипають сухарями, збризкують жиром і запікають в духовці.

Сметанну підливу готують так само, як і для страви «Помідори з м'ясною начинкою».

На 1 кг помідорів — 3 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки пшеничного борошна, 1 ст. ложку сухарів, 3 горошини гіркого перцю.

Для підливи — 2 склянки бульйону, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 3/4 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти