Головне меню

Популярні рецепти

Баклажани з свіжими грибами і цибулею
Баклажани з свіжими грибами і цибулею

Баклажани і помідори нарізують кружальцями, посипають сіллю і меленим перцем, обкачують у борошні і смажать. Гриби промивають і нарізують шматочками. Цибулю обчищають, промивають, дрібно січуть і підсмажують. Додають нарізані гриби, мелений перець, сіль і продов­жують смажити до готовності грибів, по­тім вливають сметану і доводять до кипін­ня. При подачі на стіл кладуть на блюдо або тарілку смажені баклажани впереміш­ку з помідорами, зверху — гриби з смета­ною, цибулею і посипають зеленню кропу.

На 500 г баклажанів — 100 г свіжих грибів, 11/2 ст. ложки жиру, 11/2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 цибулини, 250 г помідорів, 3 ст. ложки сметани, 2 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені кропу.




Схожі кулінарні рецепти