Баклажани з свіжими грибами і цибулею
Баклажани і помідори нарізують кружальцями, посипають сіллю і меленим перцем, обкачують у борошні і смажать. Гриби промивають і нарізують шматочками. Цибулю обчищають, промивають, дрібно січуть і підсмажують. Додають нарізані гриби, мелений перець, сіль і продовжують смажити до готовності грибів, потім вливають сметану і доводять до кипіння. При подачі на стіл кладуть на блюдо або тарілку смажені баклажани вперемішку з помідорами, зверху — гриби з сметаною, цибулею і посипають зеленню кропу.
На 500 г баклажанів — 100 г свіжих грибів, 11/2 ст. ложки жиру, 11/2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 цибулини, 250 г помідорів, 3 ст. ложки сметани, 2 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені кропу.
Схожі кулінарні рецепти |